A Biztonsági adatlap-PCN bejelentés (www.biztonsagiadatlap-pcnbejelentes.hu) weboldalt (a továbbiakban: weboldal) az Expletive Pharma Kft (a továbbiakban: Szolgáltató) üzemelteti.

A weboldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket és szabályokat.

  1. A weboldal és az azon megjelenő műszaki szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok szerzői jogvédelem alá esnek, azok felhasználására kizárólag a Szolgáltató jogosult.

Saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében a Biztonsági adatlap-PCN bejelentés (www.biztonsagiadatlap-pcnbejelentes.hu) oldal tartalma vagy kivonata számítógépen tárolható, kinyomtatható.

  1. Minden, a Szolgáltató weboldalán használt Biztonsági adatlap-PCN bejelentés (www.biztonsagiadatlap-pcnbejelentes.hu) weboldalra vonatkozó védjegy (márkanév, logó, stb.) a Szolgáltató tulajdonában áll.

A védjegyek felhasználására kizárólag a védjegy jog tulajdonosa jogosult.

  1. A weboldalunkon megjelenő információk, adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért az Expletive Pharma Kft. felelősséget nem vállal.
  2. Az Ajánlatkérés menüpont kitöltése önmagában nem kötelez megrendelésre.
    Az Expletive Pharma Kft. részére eljuttatott adatok üzleti titoknak minősülnek, amelyet ennek megfelelően kezelünk.
  3. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse.
  4. A Szolgáltató weboldala tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak.

A kapcsolódó honlapokhoz a Szolgáltató weboldala csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért.

  1. A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén a Szolgáltató haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket, legyen az polgári jogi, és büntetőjogi vagy egyéb vonatkozású.

A jelen nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseit kell alkalmazni.

  1. A Szolgáltató fenntartja jelen Jogi Nyilatkozat megváltoztatásának jogát, és erről minden esetben a weboldal ezen részén értesíti felhasználóit.